20 de juny de 2013
20.06.2013
Diari de Girona

L'Inund'ART porta a Girona 70 accions de 200 artistes per a un públic familiar

La directora no veu clara la continuació del festival per les retallades

20.06.2013 | 00:00
Una acció del festival de 2012.

L'art contemporani i els artistes emergents tenen un any més la seva cita a la capital gironina els dies 27, 28, 29 i 30 de juny. La vuitena edició del festival Inund'ART Trobada i Mostra d'Art Multidisciplinari i Emergent de Girona presenta una setantena d'accions tant d'art com de videoprojeccions, música i teatre a diferents indrets de la ciutat. En total hi participaran més de 200 artistes. El festival és gratuït.

Entre els escenaris, hi ha el pati de la Casa de Cultura (on arrenca oficialment el festival amb la festa d'inauguració el divendres 28) però prenen especial rellevància els espais oberts de la ciutat com el pont de Pedra, la Rambla, la plaça Hospital, el pont de les Peixateries Velles, la plaça Catalunya o el Centre Cultural La Mercè.

Entre les activitats programades hi ha 33 actuacions de carrer com cercaviles, performances, dansa, música, tallers o teatre i també es podran veure 18 obres a la sala d'Exposicions de la Casa de Cultura, totes de diferents disciplines i amb el denominador comú de l'art contemporani i els artistes emergents.

També es projectaran onze treballs d'arts visuals a la Rambla i hi haurà cinc instal·lacions al carrer.
El festival ha aconseguit aplegar uns 200 artistes que comencen a destacar en el món de l'art contemporani i que la cita pretén poder-los donar a conèixer al públic.

La directora d'Inund'ART, Raquel Morón, va explicar ahir que des del festival han reflexionat sobre la idoneïtat d'invertir diners públics en artistes que encara no són reconeguts quan, a causa de la crisi, els artistes consolidats tenen moltes dificultats per continuar fent la seva feina. Morón no va poder garantir la continuïtat del festival per falta de finançament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona