El director del festival de Cap Roig, Juli Guiu, que avui ha conegut la cancel·lació del concert inaugural d'Elton John per causa de l'apendicitis que pateix aquest músic, ha confirmat a EFE que l'organització de la cita descarta buscar un substitut per a l'artista britànic.

Guiu ha explicat que "una setmana després d'anunciar el cartell hauria tingut sentit interessar-se per algú que ocupés aquest lloc, però ara no en té".

Elton John tenia previst actuar a Cap Roig, un festival de referència de la Costa Brava, el pròxim 20 de juliol i la cancel·lació ha suposat "un cop fort, perquè es tractava d'un artista prioritari", segons el director de la cita.

Juli Guiu ha confirmat també que, pròximament, s'obriran converses amb l'oficina del cantant per intentar que es comprometi a actuar en l'edició de l'any vinent.

"El primer de tota manera és que Elton John es refaci i, després, intentarem lligar-ho de nou, perquè ho teníem lligat i confirmat", ha lamentat Guiu.

Guiu ha precisat de tota manera que una cita com la de Cap Roig, que compta amb un ampli cartell format per artistes de primer nivell mundial com Mark Knopfler, Diana Krall o Enrique Iglesias, "segueix endavant en un cas així i ho demostren les vendes d'entrades, encara que Elton John no era un més".