El parador d'Aiguablava, a Begur, acull una mostra permanent de pintors catalans del segle XX que s'han traslladat a aquest espai per enriquir el seu valor cultural.

Segons informa un portaveu de l'establiment, els artistes escollits van de Rafael Durancamps a Joan Hernández Pijuan, Antoni Clavé, Josep Maria Subirachs, Antoni Tàpies, Joan Miró, José Beulas o Modest Cuixart.

La mostra la componen una trentena de quadres que ?perta?nyen als fons de Paradors de Turisme i que han estat recopilats per oferir una visió de la pintura catalana a través de paisatges, bodegons, retrats, imatges surrealistes i obres formalistes.

El parador d'Aiguablava incorpora aquesta temporada un nou espai gastronòmic, denominat Mar i Vent, i ha renovat la seva decoració amb un projecte inspirat en la dècada dels 70.

La renovació del Parador d'Aiguablava ha inclòs també una nova decoració de les habitacions que inlou canvi de tèxtils i mobiliari, així com la modernització del bar, la cafeteria o la recepció.

El Mar i Vent Restaurant & Cocktail Bar, a la platja de la Cala del Parador sorgeix de la col·laboració amb Javier de las Muelas.