11 de juliol de 2013
11.07.2013

Jordi Vayreda és nominat pels "Oscar" del disseny d'interiors

L'interiorista d'Olot ha estat l'únic candidat de l'Estat espanyol seleccionat pels premis britànics

11.07.2013 | 07:14
Imatge de l´escorxador Olot Meats, dissenyat per Jordi Vayreda.

Les creacions de l'estudi Jordi Vayreda Projectteam, de l'interiorista i dissenyador olotí Jordi Vayreda han estat seleccionades com a candidates a la 17a edició dels premis britànics Andrew Martin International Interior Designer of the Year Award, considerats els "Oscar" del disseny d'interiors. La candidatura de Vayreda, que ja va ser nominat l'any 2008, ha estat l'única de l'Estat espanyol.
El dissenyador d'Olot, va crear el seu propi estudi l'any 1997, per dissenyar i desenvolupar projectes d'espais residencials, comercials i de productes. Actualment, Projectteam està treballant en diferents propostes com l'escorxador Olot Meats, en diferents espais al Restaurant Ca l'Enric de Bianya, en les botigues Wolala a Barcelona i en diverses zones residencials de Catalunya i Cannes, a la Costa Blava francesa.

Veredicte final a l'Octubre
El guanyador dels premis de disseny, que valoren sobretot la trajectòria professional del dissenyador tenint en compte la majoria dels seus projectes, es farà public a Londres el proper mes d'octubre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona