12 de juliol de 2013
12.07.2013

La Lira de Ripoll rep el premi FAD

13.07.2013 | 07:31
Un aspecte de La Lira de Ripoll.

L'espai públic Teatre La Lira de Ripoll, que suposa una millora del paisatge del marge del riu en aquesta localitat, obra dels arquitectes olotins Rafael Aranda, Carme Pigem i Ramon Vilalta, ha rebut el Premi FAD de Ciutat i Paisatge per "la seva capacitat de transformar un buit urbà en un lloc cèntric", oferint noves propostes de mobilitat de vianants.
Els prestigiosos guardons d'arquiectura i interiorisme es van lliurar ahir a la nit Barcelona. Aranda, Pigem i Vilalta (RCR) són també finalistes amb la carpa del restaurant Les Cols d'Olot.
El jurat, presidit per l'arquitecte Dani Freixes, que va projectar el Museu del Cinema de Girona, va premiar en l'apartat d'arquitectura l'Espai transmissor del túmul/dolmen megalític de Seró, a Artesa de Segre, obra de l'estudi Toni Gironés, i l'l'Escola Bàsica i Secundària de Sever do Vouga (Portugal), de Pedro Domingos Arquitectos.
El Premi FAD d'Interiorisme va recaure en la reforma del restaurant i cocteleria Il Giardinnetto (Barcelona), d'Ivan Pomés i Max Llamazares. El Premi FAD d'Intervencions Efímeres va ser per a l'arquitecte Xevi Baiona per la factoria i magatzem dels reis d'Orient al centre Fabra & Coats de Barcelona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema