15 de juliol de 2013
15.07.2013
Diari de Girona

El Thyssen de Sant Feliu obre les portes

15.07.2013 | 00:00

Més d'un miler de persones van assistir dissabte al vespre a la inauguració de la segona exposició temporal de l'Espai Caren Thyssen de Sant Feliu de Guíxols, que porta per títol Sisley-Kandinsky-Hopper.

A l'acte hi van participar la baronessa Carmen Thyssen, que ha cedit una cinquantena de quadres de la seva col·leccció per a la mostra dedicada al paisatge, la comissària de l'exposició, Pilar Giró, l'alcalde de Sant Feliu, Joan Alfons Albó i el president de la Diputació de Girona, Joan Giraut.

També hi van ser els directors del Museu Thyssen-Bornemisza de Madrid i del Carmen Thyssen de Màlaga, les dues institucions que acullen habitualment les 54 obres cedides per a l'exposició ganxona i que representen l'evolució de la pintura paisatgísitca des de mitjans del segle XIX fins a la meitat del XX.

Dividida en tres grans blocs temàtics, l'exposició proposa un diàleg entre l'art europeu i americà amb obres d'artistes internacionals com d'Alfred Sisley, Paul Gauguin, Edward Hopper o Wassily Kandinsky, amb pintors catalans com Eliseu Meifrèn, Ramon Martí i Alsina i Josep Amat.

Amb aquesta inauguració oficial es dóna el tret de sortida a l'exhibició, que es pot veure des d'ahir i fins al proper 13 d'octubre a les dependències del Palau de l'Abat del Monestir ganxó.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona