17 de juliol de 2013
17.07.2013
40 Años
40 Años

La Fira del Circ al Carrer de la Bisbal preveu rebre 35.000 visitants

Durant tres dies, la capital del Baix Empordà acollirà més de 70 espectacles
de companyies d'artistes

17.07.2013 | 07:23

La Fira de Circ al Carrer de la Bisbal compleix la majoria d'edat. El festival afronta la 18a edició amb l'objectiu de superar els 35.000 assistents. En el context de crisi, la Fira ha hagut de fer malabarismes pressupostaris per mantenir els estàndards de qualitat.
L'organització ha incorporat diferents fonts de finançament a banda de les subvencions institucionals. Algunes propostes, com el Verkami per a l'espectacle inaugural, no s'han assolit tot i que finalment han aconseguit trobar finançament per a aquest primer espectacle.
Durant tres dies, la capital del Baix Empordà acollirà més de 70 espectacles de companyies catalanes i internacionals.
La Fira, Premi Nacional de Cultura 2012, continua apostant per les millors companyies catalanes: aquest any torna Cascai Teatre, amb Hotot (premi Unnim de teatre 2013); la companyia Sifó, que a la Bisbal estrenarà la versió de carrer de l'espectacle L'enreixat; la companyia catalanobelga Lorrojo; la companyia La Bleda; la companyia EIA amb Capas, premi Zirkolika 2012 d'espectacles de sala; o Psirc, premi Zirkolika 2012 en companyia novell.
La Fira comptarà, a més, amb una àmplia representació de companyies internacionals com el britànic Andy Snatch, un dels millors malabaristes d'Europa; els arxireconeguts Duo Tobarich de Xile; Mr. Banana, de Canadà; Rasoterra, de França; o Circo Pitanga (Grècia/Suïssa) amb Rêves d'été (Somnis d'estiu). Aquesta any Fira de Circ recupera Firabar, amb 7 espectacles itinerants per diversos bars. També hi haurà concurs Instagram #firadecirc2013.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona