Penélope Cruz i Javier Bardem han estat pares, va informar ahir Estilo Miguel Fernández Vega, cap de premsa de la clínica Ruber Internacional, a Madrid. La parella d'actors ha triat la capital d'Espanya per al naixement del seu segon fill: una nena de la qual encara no es coneix cap detall.

El representant de l'actriu a Espanya, Javier Giner, va explicar que en un comunicat s'aportaran els detalls sobre aquest feliç esdeveniment sense precisar quan.

El realitzador Pedro Almodóvar va ser el primer rostre conegut a visitar la parella, ahir a l'hospital madrileny.

Com ja va passar fa dos anys i mig, quan el petit Leo va venir al món a l'exclusiu centre mèdic californià Cedars-Sinaí de Beverly Hills, ni la parella ni cap membre de la seva família va voler revelar cap dada sobre la petita.

Durant el seu primer embaràs, l'actriu va romandre a Londres fins ben avançada la gestació ja que es trobava en ple rodatge de Pirates del Carib: En marees misterioses al costat de Johnny Depp. La seva germana Mónica es va incorporar al rodatge per substituir-la en les escenes de més acció del film.

En la seva segona gestació, la protagonista de Volver ha estat inactiva laboralment en no coincidir cap rodatge durant l'embaràs. L'actriu ha passat la major part del temps a Madrid, al costat de la seva germana a la qual l'uneix una estreta relació, i que fa poc també ha donat a llum a una nena.