27 de juliol de 2013
27.07.2013

El Papa remarca la importància dels avis en les vides de les famílies

El Pontífex va mantenir una breu trobada amb cinc joves presos al Palau Arquebisbal de Rio de Janeiro i des del balcó va resar l'àngelus

27.07.2013 | 07:45
Francesc, aclamat.

El papa Francesc va destacar ahir la importància que tenen els avis en les vides de les famílies, "per comunicar aquest patrimoni d'humanitat i de fe que és essencial per a tota societat".
El pontífex va fer aquestes manifestacions davant diverses desenes de milers de persones que es van reunir davant el palau arquebisbal de Rio de Janeiro, on el Papa va resar l'àngelus, després d'haver-se reunit abans breument amb cinc joves que compleixen presó.
El papa Bergoglio va recordar que l'Església celebra Sant Joaquim i Santa Anna, els pares de Maria i avis de Jesús, i va subratllar que els dos sants formen part d'"aquesta llarga cadena que ha transmès l'amor de Déu, en la calor de la família".
Francesc va mantenir una breu trobada amb cinc joves presos al Palau Arquebisbal de Rio de Janeiro, i després des del balcó va resar l'àngelus.
La trobada es va celebrar en una sala de la planta baixa, davant la presència d'educadors de detinguts.
Com que va ser un acte molt reservat, no es va informar de més, només de la trobada.
Francesc va arribar al Palau Arquebisbal, on va ser rebut per l'arquebisbe Orani João Tempesta, procedent del parc Quinta da Boa Vista, on, com un sacerdot més, va confessar cinc joves, tres nois i dues noies. Els joves eren tres brasilers, un veneçolà i una italiana.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona