30 de juliol de 2013
30.07.2013

Marina crea "on-line" l'Escola de Parelles per evitar el fracàs amorós

02.08.2013 | 11:23

El 50 per cent de les parelles fracassen. Un percentatge "escandalós" per al filòsof José Antonio Marina, estudiós de la intel·ligència i fundador d'una "escola" que ensenya a tenir relacions amoroses i familiars "satisfactòries".

Es tracta d'un centre educatiu on-line que obrirà portes passat l'estiu, després de llançar una experiència pilot la primavera passada. Segons les estadístiques, una de cada tres parelles trenca després de les vacances estivals.

Serà el proper 16 de setembre quan comenci el Curs de convivència amorosa de l'Escola de Parelles, amb classes totalment virtuals de quatre mesos de durada i la matrícula està oberta per a tots aquells "que volen que la seva relació funcioni bé".

O el que és el mateix, per a la majoria, ja que segons les enquestes que cita Marina en una entrevista més del 90 per cent de la població occidental, gairebé sense diferències entre homes i dones, pensa que per assolir la felicitat cal tenir relacions amoroses i familiars satisfactòries.
I això és el que volen, per tant, per a ells mateixos, apunta Marina (Toledo, 1939), qui es pregunta "què estem fent tan malament" perquè tantíssimes parelles fracassin en el seu projecte de vida en comú. "Com podríem tenir parelles més intel·ligents?", pregunta.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema