01 de agost de 2013
01.08.2013

La fira de teatre de Tàrrega ofereix entrades entre els 5 i 12 € i els aplica descomptes

05.08.2013 | 07:58

La fira de teatre de Tàrrega, l'aparador de les arts escèniques més destacat del sud d'Europa, comença avui la venda d'entrades per als seus espectacles de pagament, que costaran entre 5 i 12 euros, encara que algunes arribaran als 15 euros, i totes elles podran beneficiar-se de descomptes addicionals.
De l'1 d'agost a l'1 de setembre, les localitats per a tots els espectacles d'aquesta fira, que discorre entre el 5 i el 8 de setembre, es podran adquirir amb un 20% de descompte al web de la fira, segons ha informat l'organització.
Els descomptes a les entrades no són acumulables i les persones interessades podran optar per una nova modalitat d'oferta que es presenta com Descompte Heavy User, que consisteix a un 20% de rebaixa en la compra de dues entrades per a espectacles diferents, un 30% en la compra de tres entrades diferents o 40% en la compra de quatre o més entrades per a espectacles diferents.
D'altra banda, jubilats, aturats i minusvàlids que acreditin la seva condició tindran un 20% de descompte, així com les persones posseïdores d'un Carnet Jove i del Club TR3SC.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema