Després de la massiva resposta dels espectadors davant l'última "Fiesta del Cine", en què els espectadors van assistir a les sales en un nombre que va superar les expectatives, els multisales Ocine i Albéniz de Girona han subscrit la iniciativa i oferiran, novament, durant 3 dies més, i de forma puntual, les seves entrades al preu de 3.50 € per sessió, si bé per a les pel·lícules en 3D i per a les butaques VIP hi haurà un suplement.

L'oferta es concretarà en els tres dies que van des de dilluns 25 de novembre a dimecres 27 de novembre, la setmana entrant. Els Albèniz han anunciat que, excepcionalment, mantindran obert l'Albéniz Plaça, habitualment tancat els dilluns.

Aquest preu especial, van informar ahir els responsables de les dues empreses gironines, no inclou les projeccions de les òperes que els multicinemes puguin programar.

Els espectadors podran beneficiar-se de la promoció sense necessitat d'imprimir o presentar cap cupó o acreditació a les taquilles del cinema.

D'aquesta manera, podran gaudir d'aquesta oferta les vegades que vulguin durant els 3 dies que durarà la promoció i gaudir de títols de la cartellera actual com Los juegos del hambre: en llamas, Plan en Las Vegas, Blue Jasmine, ¿Quién mató a Bambi?, MalavitaThor: el mundo oscuro.

Els Ocine i els Albèniz recuperaran així la "Fiesta del Cine", i se sumen a la iniciativa d'apropar el cinema a bona part dels espectadors sensibles al preu, situació agreujada davant l'actual crisi econòmica i la recent pujada del 21% de l'IVA que ha afectat el sector, van indicar ahir.