17 de desembre de 2013
17.12.2013
Diari de Girona

El bateria Ramon Prats i el seu quartet presenta el disc "Pandora"

17.12.2013 | 00:00
El bateria, en acció.

El bateria Ramon Prats, un dels més actius i sol·licitats de l'escena jazzística estatal, presenta aquesta setmana el seu projecte més personal, al capdavant del Ramon Prats Quartet: Pandora. Un disc amb cinc temes entre el jazz i la música clàssica contemporània, que arribarà a les botigues el proper divendres.
En directe, es podrà sentir aquesta setmana a Girona, Vic i Granollers i al gener a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles. Després de tocar al costat de músics com Esperanza Spalding, Bill McHenry, Perico Sambeat, Seamus Blake, Martirio i Deborah Carter, entre molts altres, i de formar part de grups com Duot o Sindicato Ornette o Liquid Trio amb Agustí Fernández, el bateria Ramon Prats (Títol superior de bateria de jazz per l'ESMUC i actualment professor al Conservatori Superior de Música del Liceu), ha iniciat aquest estiu el seu projecte més personal: el Ramon Prats Quartet.
Participen en aquest disc Sandrine Robiliard al cello, Julián Sánchez a la trompeta, Martín Leiton al contrabaix, i la bateria de Prats.
Pandora parteix d'un primer tema, L'atracció del no-res, una composició en què Prats es qüestiona la violència que produeix la primera nota de tota expressió musical després del silenci que hi ha just abans. Estirant-ne el fil, sorgeixen successivament la resta de peces: "Del silenci al so hi ha una eternitat si es vol fer vibrar l'aire sense violència. S'obre la caixa de Pandora".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona