Una foto que el canadenc Justin Bieber va publicar ahir a les xarxes socials i en la qual apareix abraçat per la seva exnòvia, l'actriu i cantant Selena Gómez, ha alimentat el rumor en els mitjans locals d'una possible reconciliació entre els dos artistes.

"Sembla que el nou any ha suposat un recomençar per a Justin Bieber i Selena Gómez", publica People Magazine, mitjà que es fa ressò de la instantània que el cantant va penjar al seu compte d'Instagram, al costat del missatge "Adoro la manera com em mires".

La imatge apareix dies després que la parella fos vista passejant per la localitat de Calabasa, a Califòrnia (EUA), cosa que va disparar els rumors de reconciliació.

No obstant això, tal com va informar People, els representants dels intèrprets no han fet comentaris sobre aquests fets.

Justin Bieber i Selena Gómez van iniciar el 2010 una tempestuosa relació, marcada per constants separacions, fins que el novembre de 2012 van donar a conèixer de manera oficial la seva ruptura.

Encara té sentiments

Els retrobaments d'aquests últims dies es produeixen setmanes després que Bieber reconegués a l'emissora Power 106 que encara tenia sentiments cap a Gómez i que havia escrit les seves millors cançons quan va tenir "el cor trencat" a causa de la separació.

Segons va indicar fa una setmana el portal Popdust, Selena Gómez va patir recentment diversos brots de lupus, una malaltia autoimmune que ocasiona inflamació i danys en els teixits i que la cantant patiria des de fa dos anys.

Poc abans d'aquesta revelació, Selena Gómez, que té 21 anys, va anunciar la cancel·lació de les seves actuacions previstes a Austràlia i Àsia incloses en la gira "Stars Danci", ja que, segons va afirmar, desitjava "passar un temps ocupant-se de si mateixa".