25 de gener de 2014
25.01.2014

El CCU organitza una nova edició del Curs Alpha a Girona

25.01.2014 | 00:00

L'Associació d'Amics del CCU (Bisbat de Girona) iniciarà el dilluns 17 de febrer, a partir de les nou de la nit, una nova edició del Curs Alpha. Segons els organitzadors, aquest curs és indicat per a totes les persones que s'hagin plantejat quin sentit té la vida, quin és el seu lloc i tinguin ganes de parlar-ne. La sessió, que tindrà lloc al casal Bisbe Cartañà, consistirà en una introducció pràctica a la fe cristiana adreçada a joves que senten la necessitat d'esbrinar la finalitat de la vida i volen descobrir si Jesucrist pot donar-li sentit.

Vuit sessions els dilluns
Les vuit sessions d'aquest curs tindran lloc els dilluns. Cada sessió inclourà un sopar amb els altres assistents per tal de reforçar els lligams d'amistat; una xerrada curta on es presentarà algun tema al voltant del sentit de la vida i de Crist i un espai de diàleg en petit grup, on tothom podrà expressar lliurement les seves opinions, neguits i dubtes. En aquest cas, totes les preguntes seran admeses i cap resposta estarà preparada amb antelació.
La única condició per participar en el Curs Alpha és que totes les opinions s'exposin amb respecte i que s'estigui disposat a escoltar els altres, per tal de compartir inquietuds i obrir camins a diferents preguntes que tothom es pot plantejar al llarg de la vida.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema