29 de gener de 2014
29.01.2014

Paco Loco explica a la Marfà el paper del productor en la música

29.01.2014 | 07:44

En el marc de la programació d'activitats musicals del primer semestre de 2014, l'Espai Marfà convida al músic i productor asturià Paco Loco a explicar la seva visió de la producció musical.
En aquesta trobada Paco Loco parlarà sobre com entén el rol i la importància del productor en un projecte de creació musical.
Paco Loco, músic i productor musical de referència en l'escena del pop independent a l'estat espanyol. Ha treballat, entre molts d'altres, amb Australian Blonde, Manta Ray, Lori Meyers, Bunbury, Sr. Chinarro, Nacho Vegas, Bigott, Triángulo de Amor Bizarro, Delafé y las Flores Azules o Mishima.
La xerrada, "L'ofici del productor musical, amb Paco Loco", organitzada per l'Espai Marfà, es farà el dijous 30 de gener a les 19h i caldrà inscripció prèvia per assistir-hi. La xerrada forma part del programa d'activitats formatives de l'Espai Marfà- Casa de la Música Salt-Girona.
El productor musical és el professional que dirigeix o guia l'equip artístic i tècnic involucrat en un procés creatiu. Pot intervenir tant en la part artística i creativa d'un projecte aportant la seva visió i criteri estètic, com en la part tècnica.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema