30 de gener de 2014
30.01.2014

Tres musicals de prestigi centren la programació de teatre Costa Brava Sud

Els teatres de Lloret de Mar i Blanes continuen actuant en equip per assolir un millor nivell

30.01.2014 | 00:00
La presentació d´ahir, amb el cartell oficial en primer terme.

Tres musicals, entre els quals destaca "T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré" protagonitzat per Mercè Martínez, destaquen en la programació anunciada avui per a la primera meitat de l'any al teatre de la Costa Brava Sud, que aglutina els de Blanes i Lloret de Mar. Els altres dos muntatges musicals són "Pegados", de Víctor Conde -tots dos guardonats al Premis Butaca i Max de les Arts Escèniques- , i "Sing, Song, Swing". La relació inclou en total 36 espectacles, alguns dels quals s'han programat en espais aliens al teatre per atreure nou públic.
El Teatre de la Costa Brava Sud, que ahir va presentar la programació del primer semestre de l'any, és un projecte que neix de la unió de les programacions de les sales públiques de Lloret i Blanes. Per als propers sis mesos, s'han programat fins a 36 espectacles que es podran veure als teatres de les dues localitats. Entre les produccions destaca també "Pegados". Com a novetat, es va presentar l'Espai Lloret Off, que neix amb la voluntat de portar teatre a escenaris singulars de la població i captar nous públics.
D'entre les deu produccions que composen la programació professional destaca la presència de tres musicals. Un d'ells és "T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré", que es podrà veure l'1 de febrer a Lloret, obrint la programació de l'escena professional. Protagonitzat per Mercè Martínez i dirigit per Elisenda Roca, ha estat considerat com un dels musicals de referència de la passada temporada a Barcelona i va ser Premi Butaca al millor musical l'any passat.
El 25 de maig a Blanes es podrà veure un altre muntatge musical: "Pegados", dirigit per Víctor Conde i protagonitzada per Xènia Reguant i Ferran González, que va ser reconeguda amb els guardons a la millor composició musical, a la millor actriu musical i al millor musical als Premis Butaca 2010 i dos Premis Max de les Arts Escèniques l'any 2011. La tercera aposta pel musical és "Song, Swing", que es representarà a Blanes el 25 d'abril.
També destaca en l'àmbit de la música i la dansa l'espectacle de dansa "Cube" (14 de febrer a Blanes), a càrrec de Kulbik Dance Company, guanyadors del programa televisiu "Tu sí que vales" del 2011. També s'ha programat el "Concert Desconcertant" que interpretarà el 17 de maig a Lloret l'Orquestra de Cambra de l'Empordà.
Altres produccions que es podran veure en l'apartat professional són "Afterplay", que protagonitzen Fina Rius i Pep Ferrer; així com "Jo mai", que es veurà a Lloret el 8 de març. La programació professional es completa amb tres espectacles que s'allotjaran a Lloret: el 15 de març el duet integrat per Tamara Alexeeva i Josep Soto oferiran un repertori d'obres de la lírica i la música de cambra; el 22 de març serà el torn de la peça dramàtica "Per un sí o per un no", dirigida per Ramón Simó i encapçalada per Lluís Soler i Xavier Boada; i el monòleg "Acorar", protagonitzat per Toni Gomila, que es representarà el 29 de març.

Lloret Espai Off
Una de les novetats d'aquesta temporada és la posada en marxa del Lloret Espai Off, que busca complicitats amb nous espais fora del teatre per portar les arts escèniques a espais insòlits de la vila. Povocar, divertir i captar públic que no és assidu dels teatres és la finalitat del Lloret Espai Off, que s'engega per primera vegada a Lloret de Mar gràcies a la col·laboració del Teatre i la Biblioteca de Lloret de Mar. En aquesta primera edició s'oferiran tres espectacles de gèneres molt diversos: "Recitals a domicili", "Pentateatre Atòmic" i "Carvalho contra Montalbán".
D'altra banda, Teatre de la Costa Brava Sud també aposta per l'escena local. El Mirall de Blanes estrenarà el 4 i el 5 d'abril l'obra escrita i dirigida per Pep Alum "Parole, Parole", mentre que l'agrupació local de Lloret, Quantus Teatre, estrenarà el 4 d'abril "Lisístrata".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema