L'escriptor ganxó Toni Sala és, des d'aquest dissabte, autor de referència a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols. A través del projecte De Capçalera, en què participen una trentena de poblacions catalanes i que promou el Servei de Biblioteques de la Generalitat, l'autor ha enfortit els seus vincles amb la biblioteca del seu municipi, convertint-se en un aliat de l'equipament i promovent noves accions per fer créixer aquesta relació.

Actualment, a la biblioteca ja hi ha totes les seves obres en un lloc destacat; però alhora, s'està ampliant i actualitzant l'article de Toni Sala a la Viquipèdia en català i en altres idiomes i a partir d'aquest estiu l'escriptor serà el conductor del Club de lectura de la Biblioteca. Es preveuen més xerrades i col·laboracions entre l'escriptor i el centre cultural al llarg de l'any.

L'acte de presentació del projecte De Capçalera a Sant Feliu de Guíxols va servir també per presentar la darrera novel·la de Sala, Els nois, publicada per l'Altra Editorial. Acompanyat del poeta Narcís Comadira i dels membres del club de lectura de la biblioteca, Sala va presentar al públic ganxó i va desgranar alguns dels detalls de l'obra.

A més de Sala, també participen al projecte De Capçalera l'escriptor Miquel Martín, que fa tàndem amb la Biblioteca Pública de Palafrugell, i Joaquim Carbó, que col·labora amb la Ferrer i Guàrdia de Caldes de Malavella.