02 de juny de 2014
02.06.2014

Toni Sala, escriptor ganxó de capçalera

L'autor de "Els nois" enforteix vincles amb la biblioteca guixolencai hi col·laborarà activament

02.06.2014 | 00:00
L'escriptor Toni Sala.

L'escriptor ganxó Toni Sala és, des d'aquest dissabte, autor de referència a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols. A través del projecte De Capçalera, en què participen una trentena de poblacions catalanes i que promou el Servei de Biblioteques de la Generalitat, l'autor ha enfortit els seus vincles amb la biblioteca del seu municipi, convertint-se en un aliat de l'equipament i promovent noves accions per fer créixer aquesta relació.
Actualment, a la biblioteca ja hi ha totes les seves obres en un lloc destacat; però alhora, s'està ampliant i actualitzant l'article de Toni Sala a la Viquipèdia en català i en altres idiomes i a partir d'aquest estiu l'escriptor serà el conductor del Club de lectura de la Biblioteca. Es preveuen més xerrades i col·laboracions entre l'escriptor i el centre cultural al llarg de l'any.
L'acte de presentació del projecte De Capçalera a Sant Feliu de Guíxols va servir també per presentar la darrera novel·la de Sala, Els nois, publicada per l'Altra Editorial. Acompanyat del poeta Narcís Comadira i dels membres del club de lectura de la biblioteca, Sala va presentar al públic ganxó i va desgranar alguns dels detalls de l'obra.
A més de Sala, també participen al projecte De Capçalera l'escriptor Miquel Martín, que fa tàndem amb la Biblioteca Pública de Palafrugell, i Joaquim Carbó, que col·labora amb la Ferrer i Guàrdia de Caldes de Malavella.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona