08 de novembre de 2014
08.11.2014

Temporada Alta convoca un fòrum d'inversió industrial de les arts escèniques

10.11.2014 | 07:15

El festival Temporada Alta ha convocat per al proper 28 de novembre al Teatre Municipal de Girona una trobada entre inversos i creadors d'espectacles, per tal que aquests segons puguin dur a terme les seves idees a partir del capital aportat pels primers.
El Fòrum d'Inversió de la Indústria de les Arts Escèniques, coorganitzat pel festival i Seed&Click (xarxa privada d'inversors associada a una plataforma de crowdfunding), rebrà a les 11 del matí emprenedors del sector que presentaran els seus projectes empresarials davant de públic, inversors i els membres del jurat que atorgarà el premi a la "proposta més innovadora". El termini d'inscripcions finalitza el 14 de novembre.
L'objectiu de l'esdeveniment és detectar nous talents que basen les seves startups en la indústria del teatre, la dansa o el circ.
Els projectes finalistes presentaran les seves propostes en format elevator pitch: cada un d'ells disposa d'un màxim de 10 minuts per destacar les línies generals i els punts forts del seu projecte.
Tots els assistents podran gaudir d'una sessió de networking amb inversors i professionals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema