12 de novembre de 2014
12.11.2014

El Santander crea a la UdG una Càtedra de Responsabilitat Social

La professora Maria Rosa Terradellas dirigirà la institució, que divendres tindrà Federico Mayor Zaragoza en la seva primera activitat

13.11.2014 | 14:20
El Santander crea a la UdG una Càtedra de Responsabilitat Social

La Universitat de Girona (UdG) ha posat en marxa la nova Càtedra en Responsabilitat Social Universitària, dirigida per la professora Maria Rosa Terradellas, amb l'objectiu de donar resposta als reptes de la societat, com ara la investigació i la transferència de coneixement, des de la responsabilitat social, econòmica i ambiental.

La creació de la càtedra, la 32ena de la UdG, ha comptat amb l'estímul de Càritas Girona, que ha detectat la necessitat de "comptar amb una estructura universitària que desenvolupi estudis que estimulin la responsabilitat social corporativa de les empreses i entitats de l'entorn immediat i que pugin col·laborar amb la seva xarxa d'Empreses amb Cor", ha informat la UdG a través d'un comunicat.

La càtedra es crea amb el finançament del Banco Santander, que té una xarxa de càtedres de Responsabilitat Social a tot l'Estat espanyol.
Segons Terradellas "la responsabilitat social, la sostenibilitat i la solidaritat constitueixen l'eix central de la Tercera Missió de la universitat", una missió que ha d'aportar solidaritat i sostenibilitat a la innovació i de desenvolupament.

La primera Jornada de la càtedra vol fer una presentació pública a la societat gironina i estimular a les empreses i entitats a adoptar la responsabilitat social com un dels eixos del seu compromís

Aquesta I Jornada de Responsabilitat Social comptarà amb la participació de Federico Mayor Zaragoza, president de la Fundación Cultura de Paz i exdirector general de la UNESCO, experts en responsabilitat social i empreses presentaran les seves experiències.
La jornada es durà a terme aquest divendres a partir de les 12 del migdia a l'edifici Jaume Casademont del Parc Científic.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema