Josep Lloret, el fins ara president de l'associació Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí, entitat que organitza anualment el festival de música d'aquesta localitat, deixa el càrrec després de 35 anys en mans d'Albert Bou, que ocupava la vicepresidència.

Segons informen els responsables del Festival de Música de Torroella de Montgrí, el relleu es produirà el pròxim 31 de desembre sense que afecti la composició de la junta, elegida fa gairebé dos anys.

Albert Bou ha anunciat la seva intenció de mantenir l'objectiu de comptar amb figures destacades de la música clàssica en aquesta cita de la Costa Brava i de mantenir el festival de jazz del nucli urbà de l'Estartit, al costat de l'oferta pedagògica de l'Escola Municipal de Música.

A més, Bou treballarà en l'impuls del festival de joves intèrprets dels principals conservatoris d'Europa sota la marca Fringe Festival.

Josep Lloret ha manifestat, amb motiu del seu comiat, que la labor realitzada durant aquells 35 anys ha contribuït a augmentar l'interès per la música dels veïns de Torroella de Montgrí, així com la seva qualitat de vida.