05 de gener de 2015
05.01.2015

L'editorial Ático de Libros, també en català

07.01.2015 | 07:28

L'editorial barcelonina Ático de los Libros llançarà el mes de març vinent, coincidint amb el seu cinquè aniversari, la col·lecció en català "Àtic dels Llibres", que tindrà com a primer volum Fragments d'un discurs amorós, de Roland Barthes.
Els responsables de l'editorial van explicar ahir que el 2015 serà el centenari del naixement del filòsof francès i "aquest és el seu text més important, més llegit i més citat, i fins ara encara no havia estat traduït al català". A més, consideren que, tot i ser l'obra d'un acadèmic, "és pròxima i connecta amb el lector, desgranant amb una sensibilitat sense límits l'agonia i el plaer de l'enamorament".
L'editora Claudia Casanova va assenyalar que espera que una nova generació de lectors descobreixi a partir d'aquest llançament el mes de març "la sensibilitat d'aquest improbable divulgador de la passió amorosa".
D'altra banda, Casanova també va avançar que dins de la col·lecció Ático Historia, en els pròxims mesos es publicarà Constantinoble, de Roger Crowley; Monty i Rommel, de Peter Caddick-Adam, i Guerra, del professor Ian Morris.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona