Edmon Roch i Toni Novella han guanyat el premi Goya a la millor direcció de producció per 'El Niño', després d'imposar-se a Luis Fernández Lago i Julián Larrauri per 'Mortadel·lo i Filemó', a Manuela Ocón per 'La isla mínima' i a Ester García per 'Relatos Salvajes'. Roch ha volgut agrair la tasca de les productores que han participat en aquest llargmetratge per "apostar per aquest tipus de cinema i per creure en ell". "Volia compartir aquest premi amb tota la gent que creu en allò que fa. Molta gent pensava que no es podia fer aquesta pel·lícula perquè mai s'havia fet una cosa igual", ha destacat. Per la seva banda, el també productor, Toni Novella, ha assegurat que 'El Niño' ha estat un "miracle".

Durant el seu discurs després de recollir el premi, el director de producció català ha destacat la tasca de l'equip de producció perquè es tractava d'un grup de "gent que sabia el que feia". "Quan estàs convençut d'allò que vols, que ningú et digui que no pots fer-ho", ha conclòs.

Per la seva banda, el també productor Toni Novella ha dit que "un nen és un miracle" i, en referència a la pel·lícula, ha assegurat que "aquest també ho és". "Aquesta pel·lícula val molt més del que ha costat", ha subratllat. Novella ha volgut dedicar el guardó als pares, als amics, ala família i al seu mestres, Andrés Pérez de Requena

'El Niño' és una coproducció catalana, anglesa i fracesa d'Ikiru Films, La Ferme! Productions, Maestranza Films, Telecinco i Estudio Canal i aborda el narcotràfic a l'estret de Gibraltar amb un repartiment encapçalat per Jesús Castro on hi destaquen els papers d'Eduard Fernández, Sergi López i Lluis Tosar.

L'èxit d''El Niño' és també l'èxit del cinema de l'Estat, que tot i l'IVA cultural va aconseguir recaptar l'any passat 130 milions d'euros i assolir una quota de pantalla de prop del 25%, amb 21 milions d'espectadors, gairebé el doble que el 2013.