Joan Manuel Serrat i el músic Roger Hodgson, un dels fundadors i la veu de la mítica banda de rock progressiu Supertramp, actuaran aquest estiu en el Festival Castell de Peralada, el 25 de juliol i el 8 d'agost, respectivament, segons ha anunciat l'organització del certamen.

L'actuació de Serrat s'emmarca en la seva gira mundial Antología desordenada, amb la qual celebra els 50 anys del seu debut artístic, mentre que la de l'americà Roger Hodgson serà l'única actuació a Catalunya, amb el concert Roger Hodgson, Legendary Singer-Songwriter, formerly of Supertramp.

Serrat farà un recorregut al llarg de la seva obra i permetrà que el públic, a través del seu lloc web, pugui intervenir en l'elaboració del repertori escollint les seves cançons favorites.

Roger Hodgson i la seva banda interpretarà alguns èxits mundials com Breakfast in America, The logical song, Give a little bit, Take the long way home, Dreamer, School, It's raining, entre d'altres cançons. Hodgson commemora del mític àlbum Crime of the Century.

La veu de Supertram debutarà així a Peralada amb aquests seus temes que van ser èxits mundials.

Les mateixes fonts han anunciat a més que les entrades per a aquests dos espectacles es van posar ahir a la venda i que els preus de les localitats van de 45 a 130 euros.

Aquests dos espectacles se sumen a l'avançament de programa que va fer el festival el mes de desembre passat, quan va anunciar la nova producció operística Otello de Verdi per a l'1 d'agost, i l'actuació dels tenors Klaus Florian Vogt, el 31 de juliol, i Juan Diego Flórez el 6 d'agost.