12 de febrer de 2015
12.02.2015

Expulsen un pacient xinès que va passar tres anys vivint en un hospital

12.02.2015 | 00:00

Les autoritats xineses van expulsar per força un pacient d'un hospital de Pequín després de romandre ingressat en el centre durant 3 anys i mig i no pagar les factures mèdiques, segons van informar ahir els mitjans locals. L'home, de cognom Chen, va patir un accident de cotxe a l'agost de 2011 i va ser ingressat a l'hospital Jingmei de la capital xinesa per rebre tractament.
Tot i que li van donar l'alta un mes després, va haver de tornar a ser ingressat durant tres mesos a causa d'un fort dolor a les cames, encara que transcorregut aquest període de temps els doctors li van donar el vistiplau per tornar a casa seva.
Chen, però, va insistir que patia molt dolor i que era incapaç de posar-se dret a causa d'una trombosi venosa profunda, malaltia que sol aparèixer sovint en pacients que no s'aixequen del llit durant molt temps- i fins i tot no va assistir a les noces del seu fill per romandre a l'hospital.
El pacient, que no tenia cap tipus d'ingressos, es va negar en repetides ocasions a abandonar el centre i va acumular una factura mèdica de 2 milions de iuans (uns 285.700 euros), que mai va arribar a pagar, va explicar un metge de l'hospital, Zhang Jinying, al diari China Youth Daily.
L'hospital va decidir portar el cas als tribunals, i encara que Chen va al·legar inicialment que el centre havia falsificat els resultats del seu estat de salut, la justícia va ordenar que el pacient havia d'abandonar el lloc.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema