Després de l'enrenou muntat al voltant del recent canvi d'aspecte de l'actriu Uma Thurman, el seu maquillador ha sortit al pas dels rumors i especulacions assegurant que tot era producte del maquillatge. "La dona ha de sentir-se lliure i oberta a poder experimentar amb diferents looks de bellesa. Només és maquillatge, al final del dia es renta", va dir el maquillador Troy Surratt a la revista People. A més, en una entrevista ahir al programa televisiu Today, l'actriu va aparèixer amb la seva aparença habitual, sense empremtes de cirurgia estètica.

L'enrenou va començar quan l'actriu va aparèixer el cap de setmana en una catifa vermella per promocionar la seva pròxima minisèrie The Slap. Thurman va aparèixer amb uns presumptes retocs estètics i injeccions de botox que, segons la premsa del sector, van deixar l'actriu "gairebé irreconeixible".

El maquillador va parlar amb la revista del look que va recrear aquest dia per a la protagonista de pel·lícules com Pulp FictionKill Bill, que va anomenar "effortless Parisienne chic" i per al qual es va concentrar en els llavis i la pell. "Vaig voler donar a Uma un equilibri entre els llavis i una cella amb més volum. Uma i jo parlem de crear una mirada més profunda, amb pestanyes naturals suaus", va revelar el maquillador, que es va mostrar sorprès per l'enrenou.

Des de llavors, Thurman, de 44 anys, i considerada el 1993 una de les 50 persones més belles del món segons la revista People, ha estat objecte de crítiques i burles a internet per la transformació experimentada a la cara.

L'actriu es va veure "rara"

L'actriu va admetre ahir que es veia "rara" a la catifa vermella aquesta setmana i va respondre a la polèmica entorn al seu canvi d'aspecte dient que el seu maquillatge no va agradar "a ningú". "Fa anys que faig això i la gent diu coses bones i dolentes ... Tant me fa", va dir Thurman en declaracions al programa Today de la NBC.

L'actriu va deixar clar que no s'havia injectat botox ni s'havia fet cap cirurgia, una moda molt estesa a Hollywood, per la competència i la necessitat d'estar perfecte.