La cantant Lady Gaga, una de les dives del pop internacional, ha anunciat a través de la seva pàgina de la xarxa social Instagram que es casa amb l'actor i model Taylor Kinney. La cantant mostra en una fotografia als seus seguidors d'aquesta xarxa social l'anell de compromís que el seu futur marit li ha regalat, amb la forma d'un gran cor.

"Ell em va donar el seu cor el Dia de Sant Valentí i jo vaig dir 'Sí'", és el breu missatge amb què Lady Gaga, de 28 anys, acompanya aquesta instantània en una xarxa en la qual compta amb diversos milions de seguidors. Segons la premsa internacional, l'autora d'èxits com Born this way manté una relació amb Kinney, de 33 anys, des de 2011. Tots dos es van conèixer en el rodatge d'un dels vídeos musicals de la cantant fa ara quatre anys.

No obstant això, l'excèntrica cantant ha mantingut lluny de la premsa aquesta relació amb el model i actor en pel·lícules com La noche más oscura i sèries de televisió com ShamelessCrónicas Vampíricas. Lady Gaga va saltar a la fama el 2008 en llançar seu primer àlbum The Fame, que incloïa la cançó Poker face, en què insinuava que era bisexual.