El saxofonista Scott Hamilton oferirà dos dels onze concerts programats a la cova de jazz Sunset de Girona i inclosos al cartell del Blak Music Festival.

Hamilton ha tingut la sensibilitat d'acceptar actuar amb la Jove Big Band de Girona, de manera que tota una nova generació de músics tindrà l'oportunitat de tocar amb un dels seus ídols (13 de març), i l'endemà (14 de març) el saxofonista tornarà a l'escenari del Sunset, aquesta vegada acompanyat del Toni Solà Quintet.

El Sunset Jazz Club acollirà demà passat el concert de Grant Stewart Quartet (23h), que serà la primera de les onze nits de programació especial que enguany dedica el club al Black Music Festival.

Aquesta programació especial inclou, entre altres, l'estrena de la col·laboració del bateria gironí internacional Rubén Berengena Trio amb el trompetista sard Giovanni Sanna Passino (en coproducció amb el Festival de Jazz de l'Alguer) el 12 de març

Altres propostes seran les de Big Mama Montse, que es presentarà junt a la pianista Sister Marion el 5 de març, David Pastor Nu Roots, que presentarà el seu nou CD New Tunes, Old Tunes, i el nonet LatinGas! portarà el seu jazz llatí el 19 de març.

El jazz nord-americà serà present, a més de amb Scott Hamilton, amb Grant Stewart. També des de Nova York arribarà el trio del pianista Michael Kanan amb Deejay Foster i Marc Miralta el 8 de març, entre altres.