La GIO, l'orquestra simfònica de les comarques gironines, presentarà una nova producció pròpia al costat de la violinista gironina Elena Rey durant la seva segona gira per la província. Després d'haver estrenat la temporada amb el guitarrista Milos Karadaglic en un concert a l'Auditori de Girona el passat mes de febrer, ara els vint-i-quatre músics de la formació mostraran de nou el seu talent al costat de la solista en tres municipis de la demarcació: Banyoles, la Bisbal d'Empordà i Torroella de Montgrí. A la capital del Pla de l'Estany, el concert es durà a terme el dissabte, 18 d'abril, a les nou de la nit, al teatre Ateneu; a Torroella de Montgrí, l'actuació es farà el diumenge, 19 d'abril, a les set de la tarda, a l'Espai Ter; i a la Bisbal d'Empordà, la producció de la GIO es podrà veure el diumenge, 26 d'abril, a les set de la tarda, al teatre Municipal.

Sota la direcció de Marcel Sabaté, l'orquestra, juntament amb Elena Rey, interpretarà el programa titulat "Mozart Simfònic", que inclourà el Concert per a violí número 5 "Turc" i la Simfonia número 29 del geni de Salzburg, així com ?obres de Sibelius -amb motiu del 150è aniversari del seu naixement- i Saint-Saëns arranjades per a l'ocasió per Sabaté.

Gran trajectòria

La violinista Elena Rey va ingressar al Conservatori Professional de Música de Girona als nou anys d'edat. Des de llavors, Rey ha estat membre d'orquestres com la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, la Joven Orquesta Nacional de España i actualment forma part de l'Orquestra de Cambra Sony, la Simfònica Freixenet i la Sinfonietta de l'Escuela Superior de Música Reina Sofía.