L'espectacle de circ Slava's Snow Show i un concert del músic italià Vinicio Capossela formen part del programa de l'edició del 2015 del festival Temporada Alta de Girona, que ha posat a la venda les entrades per a les primeres cinc cites confirmades.

L'actuació de Capossela, prevista per al 25 d'octubre, forma part de la gira de celebració dels seus 25 anys de carrera i comptarà com a artista convidat amb Cabo Sant Roque.

Slava's Snow Show torna al Teatre Municipal de Girona del 16 al 18 d'octubre després que tres milions d'espectadors de trenta països hagin assistit a l'espectacle proposat pel pallasso rus Slava Pounin, un dels creadors d'"Alegria", del Cirque du Soleil.

Temporada Alta ha posat també a la venda les entrades per al musical "El petit príncep", d'Àngel Llàcer i Manu Guix, programat per a l'11 d'octubre, i per a la primera obra de teatre del cineasta Cesc Gay, "Els veïns de dalt", que es podrà veure a la capital gironina el 30 i 31 d'octubre.

El cinquè espectacle avançat és "PaGAGnini", un concert sorgit de l'aliança entre la companyia Yllana i el violinista Ara Malikian, que acollirà l'Auditori de Girona el 8 de novembre.