02 de juny de 2015
02.06.2015

Iñaki i Cristina de Borbó es deixen veure en un casament a l'Empordà

Els Ducs de Palma van visitar Sant Mori dissabte per assistir a l'enllaç de la neboda d'Urdangarín

02.06.2015 | 07:28

Iñaki Urdangarín i la infanta Cristina de Borbó van reaparèixer en públic dissabte passat. La parella, pendent del judici pel cas Noos, va assistir acompanyada dels seus quatre fills a l'enllaç d'una de les filles de la germana gran d'Iñaki Urdangarin, i la seva filla Irene va participar en la cerimònia com a dama d'honor.
Segons una informació del portal Vanitatis, que cita com a font La Vanguardia, les noces de Lucía Gui i Carlos Ruiz es van celebrar a la localitat de Sant Mori, a l'Alt Empordà, on la família hi ha estiuejat durant molts anys. Lucía és la filla gran d'Ana Urdangarin, casada amb Carlos Gui, amb qui té tres fills: Lucas, Hannah i Carlota.
Segons afegeix l'edició digital del diari El Mundo, els prop de 300 convidats van arribar a l'església del poble en autocars, a excepció dels ducs de Palma, que ho van fer en el seu cotxe, acompanyats en tot moment de guardaespatlles.
Un cop finalitzada la cerimònia religiosa, es van dirigir al lloc del banquet, el castell de Sant Mori, que s'havia decorat amb flors silvestres per a l'esdeveniment. Lucía va lluir un vestit de tall romàntic. A més, va arribar a l'església en un Citroën que conduïa el seu pare.
No es va voler perdre el casament l'àvia de la núvia, Claire Liebaert, mare d'Iñaki, qui passa llargues temporades a Barcelona, allotjada a casa de la seva filla gran. La resta dels set germans de la família Urdangarin també van assistir a la cerimònia, i els 24 néts de la matriarca.

Aprofitar el viatge
Segons apunten diversos mitjans digitals, els ducs de Palma podrien haver aprofitat aquesta visita a terres catalanes -actualment resideixen a la ciutat suïssa de Ginebra on busquen refugi mediàtic- per signar el contracte de compravenda de casa de Pedralbes i desfer-se així del palauet que va ser el seu somni durant anys, i ara s'ha convertit en un gran problema.
Amb aquesta operació, el matrimoni busca passar comptes amb la justícia, liquidant bona part dels deutes que arrosseguen. El luxós immoble de Barcelona, que va acabar sent embargat en el seu 50%, hauria estat adquirit per un xeic àrab.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona