Sopa de Cabra va protagonitzar el passat 28 de març un concert sorpresa des del terrat de l´Oficina de Turisme de Girona en el marc del Festival Strenes 2015. El concert va servir perquè Gerard Quintana anunciés el que tots els seus seguidors desitgen des de fa anys: Sopa de Cabra torna amb noves cançons. Fa pocs minuts, Sopa de Cabra ha presentat el clip del seu èxit "Camins" gravat per la productora Visual13 aquell dia.

Nou videoclip de Sopa de Cabra

Aquesta nova etapa del grup, que entrarà a l´estudi de gravació en breu, comença amb una gira molt especial de tres concerts que, a diferencia de l´any 2011, es realitza a aforaments limitats (5.000 espectadors) el dissabte 18 de juliol al Festival Porta Ferrada (Sant Feliu de Guíxols), el divendres 24 juliol dins del marc de les Festes Santes a Mataró i el divendres 07 d´agost al Festival Internacional de Música de Cambrils.

En aquests tres concerts, Sopa de Cabra repassarà tots els seus clàssics però també aprofitarà per presentar i rodar algunes de les noves cançons davant del seu públic, i ferlos partícips del procés de creació d´aquest nou disc.

Sopa de Cabra, a més, està treballant en el que serà la seva gira més ambiciosa, amb una posada en escena que comptarà amb una pantalla gegant de leds on es projectaran visuals del propi concert i d´altres elaborats per a l´ocasió. Una escenografia equiparable a les de les grans produccions internacionals que passen pel nostre país i que pretén convertir l´espectacle en una experiència inoblidable.