07 de juny de 2015
07.06.2015

El Gat Bornaix torna avui a miolar amb Caïm Riba, Trau i Medusa Box

El teatre familiar o l'art multidisciplinari també seran protagonistes del festival que se celebra a Cruïlles

07.06.2015 | 07:09

El claustre del Monestir Romànic de Sant Miquel de Cruïlles acull avui una nova edició d'El Gat Bornaix, un petit festival dedicat a la creació emergent. Aquesta setena edició arrecarà a les 12 del migdia, amb un vermut amenitzat per l'espectacle familiar Toia, la xirimoia, a càrrec de la companyia Selvàtica Teatre. També durant el matí es podrà visitar, a l'interior del monestir, l'exposició Experimenta jewels, de Gemma Mercader, així com una intervenció artística que ha anat a càrrec de Javier Luján.
Pel que fa a la programació musical, a partir de les 6 de la tarda, l'antic claustre del Monestir serà l'escenari de les actuacions de Caïm Riba -que presentarà la seva proposta musical en solitari que deixa enrere la vessant electrònica de Pastora, per oferir una versió orgànica-, la banda del Maresme Trau, que arriba a Cruïlles amb una música que beu de la influència de Damien Rice o Jeff Buckley i els empordanesos Medusa Box.
El festival segueix apostant en aquesta edició per combinar música, art i patrimoni, mantenint una identitat que, en set anys l'ha consolidat com a un esdeveniment de referència a la demarcació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona