11 de juny de 2015
11.06.2015

El Teatre de Bescanó treu a la venda 1.500 entrades amb rebaixes de fins al 50%

Les obres teatrals de Joan Pera, Ramon Madaula i Mercè Arànega entren en la promoció, i també la música de Gossos i Macedònia

15.06.2015 | 07:14
Un espectacle al Teatre de Bescanó.

El Teatre de Bescanó ha posat a la venda 1.500 entrades amb descomptes de fins al 50% per a una quinzena d'espectacles de la nova temporada de tardor. La cinquena edició de la campanya Qui no corre...vola! busca apropar la cultura a la ciutadania i que el preu no sigui una barrera per anar a teatre.
"Busquem que ningú tingui l'excusa del preu per no acostar-se a la cultura", explica Quim Marcé, el seu director. La campanya arrencarà el 16 de juny a les 10 del matí i es tancarà quan s'hagin exhaurit les 1.500 entrades. El descompte màxim del 50% serà per a les primeres 20 persones que comprin entrades.
Per a les següents vint persones següents, reservar entrades els beneficiarà del 40% de descompte; les altres vint pagaran un 20% menys i a les 40 següents se'ls descomptarà les despeses de gestió.
Els espectacles que formen part de la campanya són, dins l'apartat de Teatre per adults: Fer riure és un art, de Joan Pera, el 3 d'octubre; L'efecte, de Paul Berrondo, Nausicaa Bonnín, Montse Germán i Pau Roca, el 10 d'octubre; La crida de Ferran Joanmiquel, amb Jordi Subirà, el 16 d'octubre; Dominus Corruptus, de Nando Massaneda, el 17 d'octubre; L'idiota, de Ramon Madaula i Anna Sahum, el 7 de novembre; Peyu, amb un nou espectacle que es representarà el 13 de novembre; i L'Alè de la Vida, de Mercè Arànega i Anna Güell, el 20 de novembre.
En teatre familiar, en la promoció s'inclouen Pinocchio, el 4 d'octubre; el concert per a nadons Pintamúsica, el 18 d'octubre; El carreró de les Bruixes, de la companyia Pocacosa, el 8 de novembre; i L'endrapasomnis, del Teatre al Detall, el 13 de desembre. I, en música, Hotel Cochambre, l'11 d'octubre; Gossos, el 6 de desembre; l'Orquestra de Cambra de l'Empordà, el 12 de desembre; i Macedònia, el 27 de desembre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona