Isabel Preysler (64 años) y Mario Vargas Llosa (79 años) han estat fotografiats junts, del braç, a la sortida d'un restaurant a Madrid, un fet que, segons la revista ¡Hola!, demostra que "la seva amistat s'ha enfortit", després de la separació de l'escriptor de la seva dona, Patricia Llosa, i la viduïtat de Preysler.

Segons la publicació, Isabel Preysler i el Nobel de literatura, acabaven de tornar d'un viatge a Londres, on van acudir, per separat, com a convidats del príncep de Gal·les al sopar de Porcelanosa, de la qual la vídua de Miguel Boyer és ambaixadora.

Mario Vargas Llosa, segons la mateixa revista, està separat de la seva dona, Patricia Llosa, amb la qual es va casar en segones núpcies després de separar-se de la seva primera esposa, Julia Urquidi, i amb la qual manté una "fantàstica relació".

Per la seva banda, Isabel Preysler és vídua des del mes de setembre passat, després de la mort per llarga malaltia de Miguel Boyer, el seu "company de viatge", com la mateixa Preysler va confessar a ¡Hola! en un altre número de la revista.

Segons explica la publicació a través de la seva edició digital, ?Preysler i Vargas Llosa es coneixen des de fa tres dècades, quan ella el va entrevistar precisament per a la revista del cor el 1986 a San Luis (Missouri, Estats Units). El número, que va arribar dimecres als quioscos de tota Espanya, assegura que "molt probablement, les circumstàncies de les seves vides hagin propiciat que la seva amistat s'hagi enfortit últimament. A poc a poc, Isabel ha anat reprenent els seus compromisos públics després de la mort de Miguel Boyer, fa vuit mesos".

Patricia Llosa es va mostrar sorpresa i entristida per la notícia. Llosa, que ha triat manifestar el seu pesar a través d'un missatge en el compte de Twitter de la seva filla menor, Morgana (@morganavill), ha demanat respecte a la privacitat de la seva família. "Els meus fills i jo estem sorpresos i molt preocupats per les fotos que han aparegut en l'edició d'aquesta setmana de la revista del cor.

Fa tot just una setmana vam estar amb tota la família a Nova York celebrant els nostres 50 anys de casats i el lliurament del doctorat de la Universitat de Princeton. Els preguem que respectin la nostra privacitat", va ser el seu comentari a la xarxa social.