La Pegatina presenta aquesta nit en primícia el seu nou disc "Revulsiu" al Festival ítaca, acompanyats d'Hora de Joglar i Ítaca Band. El festival va vendre ahir totes les entrades amb Roger Mas al Castell Gala Dalí, després d'omplir també amb Juan Diego Botto i Albert Pla el cap de setmana passat.

Ítaca, Cultura i Acció, el Festival empordanès que defensa la cultura de qualitat i assequible i ven pomes com a entrades per lluitar contra l'injust IVA del 21%, ha penjat el cartell de Tot venut per tercer cop consecutiu amb Roger Mas al Castell Gala Dalí. El Festival presentava un dels cantautors més guardonats de la música catalana, Roger Mas, que va vendre totes les entrades del seu espectacle al Museu Gala Dalí de Púbol. Mas ha estat un revolucionari de la música catalana, en la seva perseverança per fusionar la música tradicional i la moderna, la llengua del carrer i les expressions ?literàries i ancestrals. I en aquesta cita al Festival Ítaca va repassar el ?millor de la seva trajectòria en un marc ben inspirador, com és el Museu Gala-Dalí de Púbol, ?envoltat d'un públic emocionat.

I avui dissabte, Torroella de Montgrí es prepara per a l'afluència de centenars de joves que no voldran perdre's el primer concert a la província de Girona de La Pegatina, que presentarà el seu nou disc, Revulsiu. El festival ha aconseguit que el grup més internacional de l'escena catalana alternativa, que ha actuat a més de 20 països i just arriba de Mèxic, vingui a Torroella a presentar el seu nou disc, Revulsiu, que està creant grans expectatives. Per acabar d'animar la festa, a dalt de l'escenari l'acompanyaran Hora de Joglar (Argelaguer) i Ítaca Band (Montcada i Reixac). Una nit rodona on ningú podrà parar de ballar.