30 de juny de 2015
30.06.2015

Cinta Villalobos s'endú la primera edició del premi d'il·lustració Marià Baig

30.06.2015 | 07:36

L'autora de Santander resident a Barcelona Cinta Villalobos ha estat la guanyadora de la primera edició del premi d'il·lustració Marià Baig convocat per l'editorial Edicions Cal·lígraf de Figueres, amb l'obra El bosque y la pulga. El veredicte del jurat es va donar a conèixer en un acte celebrat ahir a les set de la tarda.
El jurat del premi format per la biliotecària Nati Vilanova, la llibretera Ester Marcos i l'il·lustrador Dani Torrent van destacar la concepció gràfica rotunda i coherent, l'ús simbòlic del color i la maduresa narrativa de les seves imatges, que sustenten el desenvolupament de la història, per la qual cosa respon perfectament al concepte d'àlbum il.lustrat.
El proper mes de novembre Edicions Cal·lígraf publicarà l'obra guanyadora, l'autora de la qual rebrà un import de 1.500 euros en concepte d'avançament de drets d'autor.
El jurat tanmateix va fer dues mencions especials als treballs El monstre dels petons, de Laia Bedós, de Blanes i Un pèl a la sopa, de Teresa Clua i Bernadette Cuxart, de Manresa i Segàs, respectivament, destacant-ne la seva qualitat

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona