El boxejador Floy Mayweather, amb 266 milions d'euros, encapçala la llista de celebritats més ben pagades del món elaborada per la revista Forbes, seguit del seu col·lega i rival Manny Pacquiao (142,2 milions) i la cantant Katy Perry (120 milions), mentre que el primer llatinoamericà és Lionel Messi. El jugador argentí del FC Barcelona va guanyar 65,7 milions d'euros en l'últim any i els dos únics espanyols entre els 100 primers són el pilot de Fórmula 1 Fernando Alonso (al 35 amb 31,5 milions) i el tennista Rafael Nadal (en el 76 amb 28,8 milions).

La model brasilera Gisele Bundchen apareix en el lloc 46, amb 39 milions d'euros, i també el seu compatriota Neymar (en el 82 amb 27,5 milions), i un altre futbolista, el colombià del Reial Madrid James Rodríguez, que amb 25,7 milions apareix en el lloc 89. La polifacètica artista i empresària Jennifer Lopez no ha viscut el seu millor any, però tot i així ha guanyat 25,3 milions (està en el lloc 90), igual que Sofia Vergara, que ocupa el lloc 92.

Sobre les celebritats que encapçalen la classificació, el púgil Mayweather es converteix no només en l'atleta més ben pagat de l'últim any, sinó de tota la història, gràcies a la victòria el passat 2 de maig a l'anomenat Combat del segle, precisament davant el segon de la llista, el filipí Pacquiao. El seu combat va tenir la xifra rècord de 4,4 milions d'espectadors a la televisió de pagament, a més de les primes que tots dos participants van rebre, el que els va portar a superar àmpliament a qualsevol artista.

Els esports, de fet, encapçalen i acomiaden la llista de les 10 celebritats més ben pagades, ja que es tanca també amb un futbolista, el portuguès Cristiano Ronaldo, que va cobrar 70,7 milions entre l'1 de juny de 2014 i l'1 de juny de 2015, període que utilitza Forbes per a la seva classificació.

Katy Perry, per la seva banda, va aconseguir ser l'artista millor pagada de l'any en gran part gràcies a l'èxit de la seva gira mundial Prismatic, en la qual en 124 concerts va promocionar el seu últim disc, amb cançons tan populars com Dark Horse Roar. En el lloc número 4 figura la banda One Direction, que va guanyar 115,5 milions en dotze mesos, seguits del presentador de ràdio i televisió Howard Stern (84,4 milions de dòlars) i el músic country Garth Brooks (80 milions).

L'únic escriptor entre els 10 primers és James Patterson (79 milions), autor de la sèrie de novel·les protagonitzades per Alex Cross, i l'únic actor és Robert Downey Jr., amb un sou anual de 71,1 milions d'euros.