Aquesta nit, a partir de les 23h, al bar Skull de Platja d'Aro, arrenca la tercera edició del Festival Desemboca, que s'allargarà fins diumenge. La primera formació en actuar serà Futuro Terror. Es tracta d'una proposta gratuïta, que aposta per fer arribar el rock'n'roll, el garatge, el rhythm'n'blues, el soul, el surf i el blues al cor de la Costa Brava, al bell mig de l'estiu, de la mà de deu formacions capdavanteres en els seus gèneres.

La principal novetat que presenta el festival enguany és l'extensió de les actuacions cap al centre de la ciutat, més enllà de l'escenari principal, situat a la plaça dels Estanys de Platja d'Aro. Després del concert d'aquesta nit, l'activitat continuarà demà divendres, primer amb un concert al carrer Pineda del Mar (18.30 h) amb Gang Wolf Lightnin' (blues rural de principis del segle XX) i tot seguit animació amb DJ Kahuna. A la nit , a l'escenari principal (23 h), hi actuaran The Lookers, Macho i Thee Blind Crows.

El festival seguirà dissabte, primer amb un concert de tarda a l'avinguda de la Pau-carrer Dr. Fleming (18.30 h) amb Caustic Roll Dave (un bluesman molt allunyat del sentit acadèmic del terme), i tot seguit animació amb DJ Kahuna. A la nit, a l'escenari principal, a la plaça dels Estanys, trio de concerts amb The Seven Sins (soul i rock'n'roll), The Slingshots i The Youth (un dels màxims exponents del panorama dels anys 60 europeu).

L'epíleg del festival serà ?diumenge (13 h), al teatre del Centre l'Avenir Fanalenc, amb un concert per a tots els públics, vermut amb Los Locos del Oeste, que proposaran un viatge als clubs de carretera i honky-tonks dels Estats Units.

El Desemboca està organitzat per l'Associació Arocinema i l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, que també promouen el 3r FestiSurf Costa Brava (11 i 12 de setembre), dedicat al surf-rock. Ambdós festivals formen part de l'Estereofònics, la nova marca que aplega tots els festivals i espectacles musicals que es desenvolupen a l'estiu a Castell d'Aro, Platja d'Aro i s'Agaró