El docent, dinamitzador cultural i escriptor David Pagès presentarà avui (20h) el llibre Referents. Entrevistes a 40 personalitats dels Països Catalans, en el decurs d'un acte a la casa de cultura de Girona que té confirmada la participació de Mn. Joan Carreras, Domènec Fita i Jaume Sobrequès.

L'obra, una publicació de Curbet Edicions, inclou entrevistes als tres esmentats Carreras, Fita i Sobrequès, però hi apareix molta altra gent, alguns ja malaguanyats com Francesc Ferrer Gironès i Modest Prats.

David Pagès, que és col·laborador del Diari de Girona, ha explicat que hi ha persones entrevistades molt vinculades a les comarques de Girona, com ara la professora M. Rosa Corredor, que viu a París; el pare Abat de Montserrat, Josep M.Soler i Josep Varela, escriptor, polític i matemàtic resident a Lleida però nascut a Besalú.

El llibre recull d'entrevistes fetes per l'autor aquests últims deu anys a 40 personalitats d'arreu dels Països Catalans que han sortit publicades en mitjans com el mateix Diari de Girona, Llengua nacional, Revista de Girona, Serra d'OrRegió 7.

Altres entrevistats són Moisès Broggi, Aina Moll, Joan Triadú, Pascual Maragall, Josep M. Ballarín o Eliseu Climent.