17 de setembre de 2015
17.09.2015

Manu vb Tintoré, de Sales de Llierca, guanya el premi de pintura Ricard Camí

El guardonat, entre les 210 obres presentades, ha presentat una obra amb un llenguatge interdisciplinari

17.09.2015 | 21:34

L´obra L´altre sender, de Manu vb Tintoré, artista resident a Sales de Llierca, va obtenir ahir el 14è Premi BBVA de pintura Ricard Camí, en un acte celebrat al Centre Cultural de Terrassa.

El guardonat, entre les 210 obres de diferents estils presentades, ha guanyat amb una obra d´estil personal, amb un llenguatge interdisciplinari, madur, i un «resultat plàstic admirable», segons va comunicar el jurat.

Nascut el 1964 a Brussel·les, de pare belga i mare catalana, Manu vb Tintoré viu a Sales de Llierca. Diplomat per l´Escola d´Art d´Olot, va emprendre la seva carrera artística com a escultor i pintor. Tota la seva obra està vinculada a la idea de l´ésser humà, el seu avenir i la seva relació amb l´entorn que l´envolta. Els 10 anys de treball com a enginyer agrònom en diversos països en vies de desenvolupament a l´Àfrica i l´Amèrica impregnen la seva obra.

El Premi BBVA de pintura Ricard Camí és un dels més ben dotats, amb 18.000 euros, 12.000 per a l´autor i 6.000 per dur a terme una exposició individual.

Obra guanyadora

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona