El guitarrista Pau Figueres obrirà dijous (20 h) la nova programació de concerts de la Casa de Cultura de Girona amb la presentació del seu primer disc, en un acte del Festival de Jazz de Girona.

Per a la tardor, la Casa de Cultura oferirà dotze concerts de diversos gèneres, amb propostes de clàssica, jazz contemporani, cançó contemporània i cançó d'autor.

Es presentaran nous projectes la cantautora i periodista Clara Sánchez-Castro, amb el seu segon treball, moltClara (16 d'octubre) i Ildefons Alonso Quartet presentarà un projecte d'experimentació amb la mètrica i els ritmes a Metrinova Vol.0. Destaca la presentació de Burruezo & Claustrofobia camerata, qui presenta el seu nou treball La Banda sonora maldita, composada com a banda sonora de la pel·lícula Història de la meva mort d'Albert Serra, que finalment no va utilitzar la música.

A la programació també hi tenen lloc els joves intèrprets com el Trio Crescendo, una jove formació creada el 2014 a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) (2 d'octubre), el jove pianista gironí Carles Font Turon (30 d'octubre) i The Bax Trio (4 de desembre), un grup de recent creació.

Elena Martinell i la pianista Glòria Garcés (9 d'octure), o Laia Frigolé i Lamaia Bensmal (13 de novembre) són altres noms de la programació. L'orgue de l'Auditori Josep Viader sonarà (11 de desembre) amb J. Vicent Giner (orgue) i Vicent Ballester (guitarra).