25 de setembre de 2015
25.09.2015

Acolorides obres de Joan Miró s'exhibeixen al CaixaForum de Girona

S'estrena el cicle Accés Directe, que traurà a la llum peces seleccionades d'art contemporani de la col·lecció de La Caixa

25.09.2015 | 07:27

Acolorides obres gràfiques de Joan Miró s'exhibeixen des d'ahir en una petita exposició al CaixaForum de Girona. El cicle Accés Directe, que treu a la llum obres de la col·lecció La Caixa Art Contemporani, mostrarà fins el 7 de febrer l'exposició Joan Miró. Criatures singulars, amb obres realitzades a la dècada dels anys 1970.
Quan, a finals dels anys quaranta, Miró va descobrir les possibilitats expressives de la litografia en color, es va convertir en un dels seus mitjans d'expressió preferits.
L'exposició mostra una sèrie de litografies realitzades durant la dècada dels setanta que revelen l'ús que Miró fa d'aquesta tècnica per aconseguir una expressió espontània i directa.
«Una galeria de criatures antropomòrfiques, infantils i encisadores, però també grotesques i amenaçadores, interpel·len l'espectador amb la seva presència intemporal i la seva força suggestiva», expliquen fonts del CaixaForum.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema