29 de setembre de 2015
29.09.2015

Prop de 2.000 persones participaran en el II Festival d'Astronomia del Montsec

29.09.2015 | 07:23

El?Parc Astronòmic del?Montsec acollirà entre el 10 i l'11 d'octubre la segona edició del Festival d'Astronomia, que té com a objectiu «apropar la ciència a la Societat i potenciar el turisme astronòmic al Montsec». La primera edició, celebrada l'any passat, va comptar amb l'assistència de més de 1.500 persones i les previsions per aquest any són d'un increment del 30 per cent i arribar a 2.000 persones.
Salvador J. Ribas, director científic del PAM assenyala que s'ha dissenyat un programa «per a un ampli nombre de persones amb diferents inquietuds: científiques, culturals, gastronòmiques o simplement per viure una experiència inoblidable al Montsec». El Festival compta amb un ambiciós programa d'activitats com a concerts en directe, conta contes, observacions del Sol i del cel nocturn al Parc de Telescopis, visita al Planetari, tallers de coets o sobre meteorologia i vi, principalment.
L'augment d'aficionats a l'astronomia i la naturalesa plural d'aquest festival fan preveure que aquesta segona edició superarà l'èxit assolit l'any passat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona