02 de desembre de 2015
02.12.2015

Mercè Arànega, Laia Marull i Lolita Flores seran al Teatre de Salt la temporada 2016

02.12.2015 | 07:20

El Teatre de Salt s'ha afegit a la moda d'avançar amb molta antelació un tast de la programació i posar a la venda les primeres entrades. Així, els noms de tres grans dones de l'escena van ser anunciats ahir per a la temporada del 2016 al teatre saltenc: Mercè Arànega, Laia Marull i Lolita Flores.
El teatre aposta per aquests "tres pesos pesants del teatre català" per interpretar 3 espectacles, "potents, colpidors i amb una gran força escènica".
Mercà Arànega interpretarà el 5 de febrer Neus Català, un cel de plom, sobre la darrera supervivent del camp d'extermini de dones de Ravensbrück i de Holleischen. Lolita Flores torna el 23 d'abril amb La plaza del Diamante, després d'haver omplert ja quatre vegades el Teatre de Salt en el paper de la Colometa. I Laia Marull interpretarà el 27 de febrer, a La llista, la dona que fa llistes, aparentment banals, de coses pendents.
D'altra banda, el Teatre de Salt també obre les portes per Nadal, aquest any amb Els Pastorets de Salvador Sunyer i Aimeric (25, 26 i 27 de desembre), i un gran Concert de Nadal (3 de gener) amb el Cor Geriona infantil i la Selva Big Band per a tota la família.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona