05 de desembre de 2015
05.12.2015

El Bisbat de Girona presentarà el nou Centre d'Orientació Familiar

L'objectiu és ajudar matrimonis i parelles amb problemes de convivència, divorciats i famílies amb adolescents amb conflictes

05.12.2015 | 07:22
El nou centre oferirà assessorament a les famílies.

El Bisbat de Girona presentarà el proper dissabte, 12 de desembre, el nou Centre d'Orientació Familiar Mare de Déu dels Àngels, que s'ha anat gestant al llarg del darrer any. La presentació anirà acompanyada d'una conferència d'Antoni Puigverd.
L'objectiu del Centre és ajudar a donar resposta a problemes psicològics, morals, afectius i relacionals que pateixin tant persones individuals com famílies. El servei s'adreça, doncs, a matrimonis i parelles amb problemes de convivència, persones divorciades i separades i famílies amb adolescents o joves amb problemes.
El Centre, que físicament ?s'ubicarà al Casal Bisbe Cartañà, desenvoluparà tasques d'acolliment, acompanyament i seguiment, així com orientació i assessorament. A més, també farà activitats formatives i preventives. En aquest sentit, oferiran cursos i tallers formatius per a persones que vulguin madurar i millorar les seves relacions. També organitzaran dinàmiques i cursos d'educació afectiva i sexual per a escoles, parròquies i moviments educatius del temps lliure.
El Centre comptarà amb un equip permanent, dins de la Delegació de Pastoral Familiar, que s'encarregarà de liderar-lo i mantenir-lo viu. A més, comptarà amb un equip d'uns 30 voluntaris per a les tasques d'acolliment i escolta, administració i acompanyament professional. Dins d'aquest equip hi haurà psicòlegs, educadors socials, metges, advocats i matrimonis, entre altres professionals.
Totes les persones que vulguin involucrar-s'hi com a voluntàries es poden posar en contacte amb la delegació de Pastoral Familiar, per tal de concretar una entrevista amb la secretaria. A partir d'aquí es valorarà la idoneïtat i el servei de voluntariat que podrà assumir cadascú.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona