LMJ Trio, liderat pel blanenc Lucas, va ser guardonat al Concurs Internacional de Jazz de Tárnow, a Polònia. Lucas Martínez va rebre el premi com a millor solista, i els altres dos membres del trio, Miquel Álvarez i Josep Cordobés, mencions honorífiques. Els tres joves estudien a l'ESMUC.

Els tres músics, estudiants de l'Escola Superior de Música de Catalunya (l'ESMUC), van guanyar el segon premi del Concurs del Festival Internacional de Jazz de Tárnow, en l'apartat de categoria oberta.

Lucas Martínez (saxo tenor), Miquel Álvarez (contrabaix) i Josep Cordobés (bateria) formen LMJ Trio, que ha estat finalista de la vuitena edició del certamen i ha rebut un premi que els permetrà participar en la propera edició del festival, a més de rebre una dotació econòmica de 1.500 €. La formació va néixer fa un any gràcies a les trobades i sessions d'estudi en què participaven els tres músics de l'ESMUC. Presenten un repertori basat en estàndards renovats a partir de nous arranjaments, reharmonitzacions i ritmes.