08 de desembre de 2015
08.12.2015

A la venda litografies de Xavier Cugat a les botigues per a La Marató de TV3

08.12.2015 | 00:00
Membres de la Junta de Girona Centre Eix Comercial amb Joan Planas.

Bona part del comerç associat a l'agrupació de comerciants Girona Centre Eix Comercial ha posat a la venda litografies de Xavier Cugat per recollir fons per a La Marató de TV3, dedicada aquest any a les malalties metabòliques, diabetis i obesitat.
Les litografies, peces que només es poden comprar habitualment per Internet a 30 euros, es poden adquirir fins el 12 desembre a les botigues adherides a la campanya per 25 euros. La recaptació anirà destinada al programa, ha informat l'entitat que agrupa els botiguers.
L'acció, duta a terme gràcies a un acord de l'associació de comerciants i Joan Planas, director del llegat del músic i intèrpret cinematogràfic gironí, s'empren justament en l'any commemoratiu dels 25 anys de la mort l'artista.
Les reproduccions que s'han distribuït als comerços corresponen a dues col·leccions. D'una banda, a Les mans dels instruments musicals, olis que Cugat va pintar en colors marró, blau i verd.
L'altra col·lecció és Caricatures, peces on es veuen repetits alguns dels temes pictòrics més recurrents de l'artista: l'autoretrat, la música, l'apreci que sentia pels gossos i, en especial, pels chihuahua, així com les contínues evocacions a la cultura catalana.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona