La setena entrega de la saga Star Wars s'ha volgut envoltar del glamur de les grans ocasions i per aconseguir-ho s'oferirà als seguidors de les lluites en les llunyanes galàxies entre els jedi i els sith la possibilitat d'assistir a l'estrena la mitjanit del dijous 17 al divendres 18, en sessió golfa.

L'Albéniz Plaça i l'Ocine (Girona), l'Odeón (Salt), els Cinemes de Roses, l'Arinco de Palamós i també els Ocine de Blanes i Platja d'Aro s'han afegit a la iniciativa han programa sessions especials de mitjanit de Star Wars: El despertar de la Força, amb direcció de J.J. Abrams i amb l'esperat retorn de Harrison Ford en la pell del carismàtic Han Solo, personatge al qual ja va encarnar fa 32 anys.

Que l'estrena és tot un esdeveniment ho confirmen les 75 entrades anticipades que ja portava venudes, amb data d'ahir, els cinemes Ocine de Girona, o les 40 de l'Odeón de Salt.

El secretisme ha envoltat el projecte de Lucasfilm amb aquest setè episodi amb argument de Lawrence Kasdan, Michael Arndt el propi J.J. Abrams, que han situat la història en el retorn a una galàxia molt i molt llunyana, amb un repartiment que amés de l'esmentat Ford inclou Mark Hamill i Carrie Fisher, i els nous rostres de Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac o Adam Driver.