L'actriu nord-americana Eva Longoria ha anunciat el seu compromís amb l'empresari mexicà José Bastón, president de Televisió i Contingut de la cadena Televisa, a través d'un missatge i una foto publicades en el seu compte oficial de Twitter. A la foto, presa a Dubai, la parella apareix besant-se, amb el desert al fons, i Longoria llueix a la mà esquerra el que sembla ser l'anell de compromís. La parella, que va iniciar la seva relació fa uns dos anys, va visitar Dubai per participar en una gala de la Fundació Global Gift.

L'actriu, nascuda a Texas (Estats Units) i d'origen mexicà, va protagonitzar la popular sèrie Mujeres desesperadas i ara participa en una nova sèrie, Telenovela, que s'acaba d'estrenar a la cadena NBC. Longoria va estar casada durant tres anys amb el jugador de bàsquet Tony Parker, de qui es va divorciar al gener de 2011. Poc després, se la va vincular sentimentalment a Eduardo Cruz, germà de l'actriu espanyola Penélope Cruz.

El casament amb Bastón serà el tercer per a Longoria, qui també va estar casada amb l'actor Tyler Christopher, del programa de televisió General Hospital, entre 2002 i 2004.